.harus fikirkan poket masa depan.

Tuesday, April 12

tips untuk kelihatan cute comel comel lote

hai semua!hari ini aku nak kongsi sikit tips untuk kelihatan comel,cute dan gebu
aku xyah buat dah sbb aku memg comel
ini just ape yang aku nmpk orang buat dan dalam hati aku akan ckp
"cute sgt~~~~"


  1. bile menguap pastikan anda bukak mulut luas2..xyah tutup...then untuk lebih yakin dgn kecomelan anda..pandang lah ke cermin..mulut maintain nganga k..tak pon..kalau nak menguap..cepat2 capai cermin..cute gile anda time tu
  2. kalau nak pegi kafe pastikan anda menyarung pijamas anda yang nipis2 dan gmbr mcm2 tu..xperlu tukar ke baju biasa sbb anda semmg nye cute dlm pijamas tersebut.lelaki akan pandang beberapa kali ke arah anda tanpa rasa malu.
  3. kalau nak bergambar dan mahu jadi kan gmbr tu profile picture fb..ha..amik sebotol atau beberapa botol arak dan pose lah bersamanya..cute kan comel kan lote kan
  4. ha..lagi satu..profile pic fb anda bole juga diganti dgn gmbr gf atau bf korang yang cute sgt tu punnn..gmbr korea lebih digalakkan kan punnn(terasa)... cute kan perlakuan korang tu puunnn
tapi waniey nak pesan kat sini..setiap point2 kat ats haruslah diikuti dgn gaya ini
'tangan didada, mata ke atas, mulut senget-senget' supaya anda dpt merasakan kecomelan itu mengalir dalam diri.ok itu saje..stay tune untuk tips lain yang seterusnya!
*ok dah x de idea*


like it or leave it ♥

2 comments:

:: fyruzfifah :: said...

setiap kali bce point2 ats tu wat skali ngn gaye tgn kt bhu tu mmg kiut gle...haha :P

.waniey jamaludin. said...

haha~~itu memang gaya paling comel!