.harus fikirkan poket masa depan.

Thursday, April 14

member kot..ckp elok2 x leh ke?
bukan nye die x leh paham kalau ckp elok2 pon
kalau ye pon ko xleh ngam dengan die..sbr skit x boleh?
die pon ade perasaan kan.
masing2 ade perasaan..orang len boleh jage hati ko tapi x kan ko x leh nak jage hati member sendiri kot
im in a middle...rasa cam hangin gak kdg2

yelah..semua orang x perfect kan.mestilah ade gak perangai atau perbuatan atau ape2 je rr yg kite suke..ade yang kite x suke
tapi nak wat cmne kan..dah die gitu..asalkan xpengaruhi kite dah rr.
the thing is accept people yang boleh accept kite
give and take
orang boleh terima perangai burok ko..xkan ko x leh tolak ansur kot dgn perangai burok die
perangai burok disini bukan lah perangai jalang ke ape

fine..mula2 boleh rr terima..lame2 mesti muak jugak kan
take a deep breath and thinking
mungkin kite pon ade wat kesalahn yang same kan
just kite x perasan and x de orang yang tegur
dalam hidup ni kite kene menilai ape yang kite wat mase lalu
mungkin kite ade sakitkan hati org then kite x mintak maaf pon
and skrg orang plak yang sakitkan hati kite
masing2 dah besar..u should know how to settle dis matter
jangan jadi berpnjgn plak..
mcm saya dan kawan saya tu.
ye dan aku pon mengaku aku mesti ade gak wat slh dgn kawan2 kan.
so disini dengan menyusun beberapa jari diatas keyboard..aku mintak maaf dgn semua yang terasa dgn aku
0-0~kan nak raye dah ni

lagipon bile dah duduk jauh dgn family ni
sape lagi nak tolong kite kalau bukan member2 kan
so jagelah hubungan silaturahim sesama insan kat u ni
kalau ade pon housemate ke..rumet ke..yang sllu wat kite skit hati
abaikan je..wat ++ dosa je kan.

fuh..sbr2..
ape aku tulis ni hbs kat sni je.
ini mungkin perasaan saya jee..
so xmo pnjg2 kan smpi keluar
saya syg kawan2 saya~

mcm farahin ckp : spread a love when we got a chance. *cmni kot lebih kurang

i love people who love me~mak abah along angah dhe bie cekodok gedik geng gemok smpian and of coz mohd salleh zolkefli. *blushing*
~ok mau siapkan lab report~

like it or leave it ♥

4 comments:

farahin khairi said...

hehe i love you too~~ :)

.waniey jamaludin. said...

heee...blushing lagi~ngeh2

Hafizi Jani said...

juz shout it lOud!~huhu

.waniey jamaludin. said...

ha ha ha~tengs rr!