.harus fikirkan poket masa depan.

Wednesday, October 13

ye memg td hati sakit.

tp skrg blurr pula..study pon x masuk
esok malam saya ade test 2 statistics.lecturer dah baik hati bg hints tp saya.haish..susa nak masuk ni kenape hah?

ptg td ade berlaku perkara yang membara2 kan hati aku.
tp macam dah selesai.
saya dan ex rumet dah slowtalk tp x berape slow lah.
saya benci budak 'eh..macam mane ni??x jadilah~~~''
f@@@ u!

sbb die lah sbb die lah!tsk tsk~

even kami memg susah tok berkwn semula.
atleast saya rasa lega.
tenang sedikit kot.
dye pon kate selesa begitu.
selesa means senang.
senang means yay!!senang sennag senang

lecturer kate test esok is VERY EASY!
x study EASY pon boleh jadi HANCOR!

ah ah ah!kenapa ni?mak!!!!

hee~ok saya cube pokes.(fokus)

rindu mase ini.boleh kan.x kan x boleh.tp itu mustahil x boleh
ok dah.sekarang saya dah lega.
baru pas kuar toilet je.~

k.mahu smbung study!
wish me luck~

tp rase cam nak terdampar je ats katil tuh
rumet saya pon dah terdampar ats katil beliau.
auchh




like it or leave it ♥

5 comments:

dibah dobah said...

ko ckp ngan tutt...ke ptg td?? ptt pon muke cm than berak je...haha...jgn mare2...jgn fcuk ak pule...

.waniey jamaludin. said...

nanti aku cite..aku benci gile kat pakwe ko tuh..opss..jgn down

dibah dobah said...

pakwe mne lak ni?? ak setia ngan sorg je...one n only man...piwwiittt!!!

Faizal n Fashitah said...

oOOo..apa citer pakwe-pakwe ni? huhuhu..

.waniey jamaludin. said...

diba: eh eh..one n only?sape weh??x cite pon kan..

fnf : hehe..kalo makwe-makwe laen pula jadinye.