.harus fikirkan poket masa depan.

Thursday, November 17

aku bukan TOMBOY

kecik-kecik memang aku tomboy
smpi makcik aku ckp aku ni anak jantan ayah aku
besar-besar ayu lah ckit
tapi maintain gns
then sejak dah ade ehem-ehem ni ade plak member ckp
aku ni nampak je ganas tapi dalam hati ada taman a.k.a jiwang la kot
tapi lumrah manusia kan..ade hati dan perasaan
kalau ko x de perasaan baik x yah jadi org

tapi nye ni macam dah nak buat kisah aku je
actually aku nak cdg kan kat korang.sila tonton cerita ni
lepas test smlm rose and fyra ajak mewayang di giant.
cite ni bg aku kelakar x hengat even ending die mcm tergantung
STANDARD LA CITE MELAYU

cuma seram ckit ah tengok diorang ebrlakon jadi pengkid
meremang ckit~err

aku bukan TOMBOY
lakonan 
shaheizy sam
scha al-yahya
syamsul yusof



dialog yang paling aku suka dalam cite ni

by burn
'' saya mintak tolong ckit boleh x?boleh x lepas ni kalau keluar dgn saya jgn pakai seksi-seksi ..sbb nanti mata ni asek nak tengok je..eeeeee..malu lah!''

[aku dah lupe ayat betol nye tapi lebih kurang cmni la]

ha~selamat menonton!


like it or leave it ♥

2 comments:

NoRazUraShIma said...

xsangke ko tgk citer tu..haha

.waniey jamaludin. said...

member ajak la lom~~~
aku pollow je rr..
haha..naseb bek boleh thn kelakar die