.harus fikirkan poket masa depan.

Wednesday, May 11

korea korea korea~~

ape ada dgn korea?
ha!mcm2~
mamat yang jambu kacak dan hensem
wanita yang cantik cute dan auuu..geram ai~~ *xphm kenape aku geram dengan perempuan*

menaip entry smbil makan tgh hari disamping menonton k-pop hitz ~
mkn gune sudu n garfu semata-mata nak tulis entry ni
kenpa aku tibe2 nak tulis pasal korea?
sbb skrg ni tengah nak layan semua k-drama yang aku copy kat orang
tapi ada 1 cerita ni...haish..mengecewakan.
kenapa orang cakap cite ni best hah?
mungkin sbb aku baru tgok cite ni episod 2.sbb tu x dpt feel die lagi kot
tapi aku pernah tgok 1 cite ni. ''cofee house''
hero yang same dengan cite yang aku tgok skrg ''pasta''
watak die lebih kurang sama dgn dua-dua cite tu
paranoid sbb perempuan~~ totally boring tau x? *xphm jugak kenapa aku perlu emo*

dan cite coffee house tu dah last episode baru aku tahu hero die nak kat sape
adakah aku lampi? *mungkin*

tapi kenapa aku still nak tengok cite korea ni?
bandingkan dengan cite melayu yang seksi and overreacted baik tgok kdrama~haha
ok itu je bebelan untuk hari ni

nota lutut : i made mistake~aku pernah post kat tumblr yang bday yoona 30/4~mistook may as bulan 4!yay~~@maaf maaf maaf *igtkan bleh tag macam kat FB*

like it or leave it ♥

2 comments:

LoKMaNHaKiMKaMaRuDiN said...

damn,,,pantang woo dgr korea ni,,

tah ape yg awek2 skang minat kat korean ni..

muka jambu,,janggut takda,,bibir pink,,rambut,,,cisss,,,gebang abez

lelaki2 melayu lagi kacak kot,,hohohoho

.waniey jamaludin. said...

biasalah bro~~
zaman skrg lelaki melayu sussah nak percaya lah~ramai buaya dan kaki pompuan

tapi korea2 ni semua duniawi je..nak kwen cari lelaki melayu gak~
chillex k