.harus fikirkan poket masa depan.

Wednesday, February 23

choColates and books FAIR

chocolate?? OMG!! i love chocolate!

dah x yah gedik nak cakap enggeres..
cakap pon gagap2 nak tulis entry lam enggeres konon
*abaikan perenggan emosi dengan diri sendiri ni*

skrg di utm sedang berlangsung chocolates n books fair
dari arini...23/2 smpi lah hbs chocolate2 tu seme
bertempat di DSI n PSZ
jemputlah dtg beramai2 memeriahkan perot anda dgn chocolate2 itu

bile tau je ade chocolate fair
terus otak berkolabrasi dengan perot
mahu mashmallow + chocolate
seriously sedap!!


mashmallow + chocolate kek


strawberry chocolate


then..igtkan kalau ade jual novel nak rr gok beli
tapi kat DSI tadi ade novel dari production yang x pernah aku kenali
maybe yang len2 ade kat PSZ kot
tapi ade ke eh?
sape2 tolong bgtau kat PSZ ade bnyk booth jual novel x?

esok akan bermula test
malam ni blogwalking pastu study!

note : i hope i can get ''good morning massage message''  from you..EVERYDAY~
so that my day can be more cheerful n happy

*tapi kalau bangun lambt...subuh gajah x gune gak kan kalau dpt msg ''good morning'' pon

tertinggal~
most hot n sexy chocolate ABS~
aummm


yoseob si anak ikan



like it or leave it ♥

3 comments:

FawFaw said...

untungglaa!

wiernadriezan said...

saya nak pergi esok!!!
yummy!!!!

.waniey jamaludin. said...

fawfaw: hahah~kan..
wier: haha....jgn lupe k beli marsmallow tu..sedap2