.harus fikirkan poket masa depan.

Sunday, December 5

kem pengurusan society bukan kem pengurusan badan

1-4 dec yang lalu
aku bersama2 dibah dan azie serta ahli jawatan kuasa majlis tertinggi semua persatuan,kelab dan jKm yang ada di UTM telah menghadiri kursus pengurusan kelab,persatuan dan JKM 2011 bertempat di dewan jamuan dan juga puteri resort ayer keroh melaka


*ah x bleh blah plak tulis cm karangan ni


kursus ni agak mencabar mata dan telinga..memang sepnjg kem ni ceramaaaaah jelah
yelah...ikut kursus cmni kan..tp bnyk input yang kami dpt melalui kursus ni!
sepatutnya aku azie and dibah x layak pon nak pergi..pergh x layak tu
sbb kursus ni khas untuk president,vice president,security secretary atau bendahari jek
tp disbb kan hal tertentu dan kami gatal2 setuju nak pegi..hah!!rasekan pembalasan nye!


part paling best lam kursus ni ialah bab MAKAN..haha..for sure lah..aku kan..mesti bab makan laju jek
makanan sedap2 belaka~~smpi sakit2 perut pagi td *cirit2 kecil..xdpt p kuliah subuh..eceh..rajin la tu konon~


then part paling sakit hati..kitorg tunggu bus smpi 4jam td..baru bus smpi then gerak lik utm
management salah!huh!!
so janji manis jelah untuk membawak kami ke mahkota parade pd ptg td..tsk!


*punye lah lame tgu..siap sempat download cite jangan pandang belakang congkak 2 lagi..seb bek ade internet kat situ*


ok gambar!



sopan.ye.saya.tahu

cermin 1

cermin 2

cermin 3

cermin 4

cermin 5

self timer 1

self timer 2


group aku n group menyebok

ok itu saje gmbr yang ade

hah!aku trigt ayat encik ismaal..lebih kurang cmni

pandanglah kelangit..lihat bintang..pacaklah cita2 mu setinggi bintang di langit
tapi...jangan lupe rumput di kaki.


ayat untuk hari ini : erghhh...TENDANGGGG~~


like it or leave it ♥

2 comments: