.harus fikirkan poket masa depan.

Monday, November 8

utm-gunung pulai-utm

60km perjalanan pergi balik
tahniah kepada semua cyclists and urusetia yang terlibat
walaupun penat...tp seronok..sbb dpt mandi air terjun
tp serius seksa nak memanjat ke tmpt mandi tuh.
benci ai nyahhh

x perlu membapuk disini
cenen tnye ape yang kite dpt time cycling kali ni
aku sedar diri nih.
aku bukan speeder (ade ke speeder) tp aku ade strength (kot lah)

then time naek bukit memg lemah gile..
cm ne nak improve eh??

perjalanan dari utm- gunung pulai aku rase aku boleh lagi.
steady lagi lah konon..
tapi time balik tuh cam dah x larat.
dgn sumbat mcm2 jugak lam perut neh
bape kali berenti tah..beli air.
makan roti..top up air..
makan CENDOL lagi.
pergh terbaek lah!

dah2..tgok gmbr2 ni...oh ye...kredit to tangan gajah~ untuk gmbr2 tuh



yang ni team ari ahad so aku x de.
tp kami x de amik pon pix kat sini..tsk


yang depan kaki ni aku~pewit!!
*xperlu kan pewit tuh*


mandi di air terjun gunung pulai
ye muke aku selebet.
sila masuk meminang segera
*gile*


bang dibah~~macho syial *dibah kate ni ayat bando*


azie keletihan.
azie cucecocieco <--ayat azie bebel
*ni azie bebel sebb aku simbah air kat muke die*


mereka gedik
ape sal gmbr tgn gajah x de eh?tsk


pit stop 1~tgu semua smpi.baru gerak


dan dan dan~eh..sape yang macho lagi ensem ni.??
EHEM~

AKU LAH!


ensem x?ok sila masuk meminang jugak!
*weh jangan nak menggatala ah*

em..tu jelah.gmbar x ikut kronologi.malas nak susun
bS pon x bg kerja sama.bencik~

amacam?anda rase aku mampu x nak cycling 50km sehari plak?perghhhhhh


like it or leave it ♥

5 comments:

أديبه اسماعيل said...

xthan ak gelak yg part azie tuh...kah3!!!!

AdlieMusa said...

gambar mahal memang jarang kuar ah ^^

.waniey jamaludin. said...

dibah: tahu x pew..x leh lupe aku~~

adlie: yelah2..btw thanxx tgn gajah

en_me said...

sonoknyerr membasahh uoolsss.. ihiks

.waniey jamaludin. said...

hohohohoho