.harus fikirkan poket masa depan.

Monday, November 22

peeeps..gua rehat jap~

fuh.penat la study!!eceh..baru bape minit aku ngadap eng stat neh~
kalau x tau eng stat tu ape..em. x pe x penting pon bg korg.he he he

fb dah deactivated.ok dah bg tau
tp nak bgtau ni..tgn gatal2 nak update blog jugak
haish..nak buat2 lupe pasal blog ni cam x smpi ati plak *garu2 kepala*

ade 24 jam je lagi tuk cover semua bab neh
tu blom tolak makan minum tido berak update blog lagi.
aiseh~

ok rilek2 jgn gelabah.diba pon jgn nak sebok gelabah same..x elok ye..x elok~

dah la..nak kongsi gmbr2 bersama anak buah tercenta.~

tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!



ni depan kipas besar
hatta likes fan so much


abaikan perwatakan mummy niey


back side abam..i like!


angkat bontot sikit!!!


ni kat klinik..hatta x sihat
aku rase aku berjangkit selsema dgn hatta lah~

gmbr2 kat ats time aku kene jage hatta selama  1 hari setengah.


ha..kenal x mulut yang dah kene kerat2 tuh?ok abaikan
mikhail pandang camera lah!


pipi tembam yang dikuncupkan.dhe sory buli anak ko




mikhail with kambing nye~~sayang gile die kat puppet kambing tu (act ruse)
tido pon peluk bnde tuh~

hee~ok dah boleh smbung study.
nyte peepsss


like it or leave it ♥

2 comments:

nasiha sakina said...

HAHAHA gelabah,.
xdeq tanda2 glabah lasumm.

goodluck nenek !

.waniey jamaludin. said...

haha~yeke yunk??
huhu....tq~~aku nak study lah ni