.harus fikirkan poket masa depan.

Tuesday, October 19

sedey la cmni.mcm mane ni?

oh god~~
sesal dulu pendapatan (x de pendptn sbb x keje lagi)
sesal kemudian tiada gune nye (jgn jadi org x bergune)

less preparation less performance (preparation tu translate kat google translate tau)

dah terjatuh (sian ajie jatuh longkang)
baru terngadah (ye kot terngadah)

dah hillang baru nak cari (knp saya x cari lemak?sbb lemak di perut x pernah hilang)

sesudah kau mungkiri kini kau ingin kembali (ok ini jiwg)

mungkinkah akan bersemi cinta suci yang kau racuni (geli tekak)

habis madu sepah dibuang (be responsible people)

ahh ahh ahh

entry karut marut.disini saya nak buat pengakuan
test tadi macam cili api yang membakar!

aku ni ibarat tepung yang digunekan unutk mencelup sotong celup tepung!
ngeh ngeh..lagi karut marut berjaya dilempar kan

x puas lagi lah
ape patut aku buat?nak mencarut habis habisan?
dah penat dah ats motor td
cuci mata pon da.kat arked k9 je
sory duba..pasni x kacau dak soft spoken ko tu dah..(xmo kene sengald ari dibah dah)
..x mampu pegy the ZONE(ish..jgn pernah terlintas niat nak pegi sini ok)

saya ada 2 assignment.vibration n electric
perlukah mereka dibiarkan sepi.
xpewla..buat esok je.
dah acap kali menagguh dan kini menagguh lagi
surtn takdir memisahkan kite.

dah dah panjg dah.menyampah lak aku bace balik.ok bai~

like it or leave it ♥

5 comments:

farahin khairi said...

hey! kuat laaa. hahaahha

dibah dobah said...

SENGALLLLLL!!!! AKU XMINAT DYE AH...
AK XDE SAPE2 YG BERKENAN D'ATY PON SKUNK NI...XDE3...ULANGI...XDE~~~

.waniey jamaludin. said...

fara: thanxx
dibah: ngeee~~~~~aku tahu ko syg die

fndrocka said...

Ku sangkakan panas sampai ke petang, bermain fesbuk di tengahari.

.waniey jamaludin. said...

yeah tepat skli