.harus fikirkan poket masa depan.

Monday, June 28

pinokio!awak menyeram kan

betol!!x tipu
kecik2 dulu saya takot tgok cite pinokio
bukan yang kartoon mahupon yang lam buku bed time story yng bese mak saya cite kan sebelum tido.oh tipu rr tu..x de ye kejadian itu

ni pinokio indonesia
x silap aku time tu umo lam lingkungan 4 5 tahun rr 
akak2 aku suke gile tgok cite ni
siap pinjam agy tape tu..dulu gune tpe gedabak ye..cam kaset tp agy beso
aku takot gile weh
seram aku rase
kayu bley gerak2..dah rr cam horror je suasane lam cite tu
aku kalo akak aku pasang aku nyorok blkg kerusi nangeh2 x nak tgok..cet bukan nak lari


ni url kat utube

aku search tp still seram nak tgok
serius aku fobia pinokio ni!
erk..pk bnyk kli tu nak tgok td
tp ttp x nak..ada perasaan takot weh
korang tgok rr eh
muah



like it or leave it ♥

2 comments:

dibah dobah said...

sengalll~ pinokio d'tktnye...hahaha

.waniey ninnie. said...

ko try rr tgok wei..seram ngok