.harus fikirkan poket masa depan.

Friday, January 15

8MP JE

haha..(gelak nada besar)
seronok bergmbr besme 8 mp..
tp x sronok sbb x de lgsung lagi gmbr cg..
rindu ouh tgkp gmbr dgn bebas bersame mereka..

nevamind la..kompem akan ad gmbo korg nanti.


ouh ya..last rabu aku n dak2 SMP 1st n 2nd year wat lawatan industri ke kilang sharp manufacturing sdn bhd..
diorg skrg nga produce lcd tv tok pasaran jepun..
boley nampk diskriminasi yang berlaku..
sbb tv lcd yang nak export ke jepon seme canggih n chantek2!!
jambu tau warna pink..nak jew aku amik gmbo..tp x ley gune la 8mp lam kilang dye.,.
luar kilang jew bley..sronok la berada disitu..
berikut adlah aksi waniey dan rakan2 yang x seberapa..dah la aku sorg jew pakai baju biasa..org len seme pakai baju manufacturing society.(leader kan)



sharp manufacturing sdn bhd di batu pahat.

kepunyaan jepun.dekat la dgn uthm.

model utama produk sharp

coursemate.apai,diba,aku,azi.
yang warna biru kat kaki tu sbnrnye lastik murah je..
cepat terkoyak.dipakai time nak masuk kilang dye
lcd tv 65inch.beso lah..harga boley beli alza sebijik

ni lah gugurl course aku..ad sorg x de.

dinihari ni..kol 7 pg.awl gile



like it or leave it ♥

2 comments:

ann frendly said...

dulu ayah ann keje kat kilang sharp tapi kat PJ, skrg kilang to da tutup switch ke Indon, sebab tenaga buruh jauh lebih murah. Isshh.. sungguh tak adil kan... TV chantek2 anto balik kat negara asal dia ek.. teruk betul. BIAS

.waniey ninnie. said...

wah yeke?
best2..

tutup dah?
ala..

tah..bias giler..
kalo nak banding ngan tv jual kat malysia..yang anto ke jepun memg chomel la..