.harus fikirkan poket masa depan.

Tuesday, April 19

pilihan bijak terletak ditgn anda

yeah~akhirnya smlm aku x join pon penghargaan trans-selatan
yeah lagi~ memg rase rugi..tapi nak buat cmne..dah x de rezeki kan
bertolak dari rumah pon dah kol 6lebih
kalau diorang still main2 kat sunway maybe smpt kot aku join

tapi diorang pegi makan2 kat p.klang
1.jauh
2.along baru 2nd time pegi sane so x igt jalan
3.tamau susahkan famili..nanti nak anta along balik sg.buloh lagi

so setelah menarik nafas pnjg dan berfikir tanpa henti
aku buat keputusan tok tarik diri dari penghargaan tu
lagipon sian jugak kat diorang tu..kalau aku x smpi2 cmne (sesat)
lagipon untuk mengelakkan aku sendiri yang rase x senang hati
daripada bakal menyusahkan dua2 pihak
baik aku let go je kan~

tapi sem ni macam bnyk bnde yang aku terlepas
1. xdpt hbskan kayuahn trans-selatan and dinner penutup
2. x pegi dinner kolej
3. x pegi dinner sukan
4.xdpt join penghargaan trans-selatan

tapi x pe..maybe next time!!
hee~~no regerets


dari mohd google


jam sunway lagoon and keychain anugerah sukan 2010
tq azie amikkan untuk aku

yay saya ade jam pink lah!


like it or leave it ♥

No comments: