.harus fikirkan poket masa depan.

Sunday, September 12

sesat ke bintang!!

ini cerita benar.
perjalann bermula dari kerdau menuju ke bintang
dalam kete dah panik sbb bunyi lampu hazard x hilang2 padhal rase cam xnyala pon
then drive kete smpi ke bintnag untuk mencari rmah cik sidah ghani
2 thun ++ kwn ini 1st time aku pegy umah dye
bukan waniey lah kalau x sesat kan.
terlajak smpi ke highway chenor
patah balik.salah masuk lorong.
then dah masuk lorong yang betol.
x perasan simpang empat yang di perkatakan oleh papa sidah
terus ke hujung kmpung.jalan sempit batu2
pastu patah lik semula tgu kat skolah je..ngah nak pusing tu
bertemu lah waniey dgn papa sidah dan papa sidah telah memberi direction dgn tepat dan padat sekali

akhirnya smpi sudah saya ke rumah cik sidah ghani
sebagai habuan untuk masa depan.saya mintak mempelam sebiji dan mempelam epal sebiji.
itu saja kesah saya hari ini.
selaamt hari raya yang ketiga~



sidah san



budak getek~ok bai


like it or leave it ♥

4 comments:

basirahsmarties said...

laa..ak p raya kat kerdau gak
asal x jmpe ea...tetibe
kete ka ke tersangkut kat tgh jaln

.waniey jamaludin. said...

la..yeke?ceit...pegy kerdau je..ptt dtg rr paya luas

diriku said...

he2..kena sesat dulu baru igt skit jln nt..

.waniey jamaludin. said...

haha~btol tu..skrg ni maseh teringt2 je jalan ke rumah dye