.harus fikirkan poket masa depan.

Monday, August 9

kepada mereka yang suke tgok org laen pecah belah

thanxx sbb jadi informer dulu
status fb aku.comment2 semua ko nak sebok kan.
dah pandai bace.pandai lak smpi kan berita
very a good job.
aku paling suke ah

dan kepada org yang disampaikan berita
hello people.think wisely ok
hnye kerana junior dan teletubies.
ko nak marah lebey2.
kalau ko kutuk2 org laen tu x pew plak kan.
time aku mengeluar kan statement teletubies n junor.
tros nak gelabah lebey.
start masam kan muke then senyap tros
beb.x puas ati ckp rr..
aku tau mulut aku ni longkang
tp mulut ko n ko tuh  lagi busuk dari mulut aku la wei.

org baru kutuk ckit.dah melatah
yeah..my bad sbb kutuk ko.
tp bg aku.ko x puas ati bg tau
jgn wat cam aku ni x wujud lak
aku pon ade perasaan gak.
yeah.ko pon ade perasaan dan spttnye bnde ni x jadi rr
bnde kecik n dah lame berlaku.
kalau maseh x puas ati aku tatau rr nak wat cmne agy
i try to slow talk.b4 balik umah time short sem
tp feedback yang aku dpt mcm hampeh
ksbrn aku ada thp nye.
aku kalau boleh x nak bnde ni berlnjutan la.
masing2 dah bsr.boley pk mane betol mane x betol
x kan nak jadi cam budak2 agy.

dan bagi aku friendship sgt penting..selain family aku
dulu.kalau gado dgn balak pon.xde ney nak fikir smpi bwk ke kelas
ni dalam kelas pon aku dok pk.bile la bnde ni nak berakhir.
tolong la wei.
be a sensible people.jgn asek pk diri sendiri je.
kalau aku salah tegur..kalau ko slh pon aku ptt tegur.
tp ko pernah ke wat slh?
bese nye seme slh org laen kan.
kan.

damn!kurg pahala aku ari ni.sbb rase marah ni je.
aku x suke.aku benci.aku nak bnde2 ni normal balik.
and 1 thing yang paling aku benci.
SILENCE..because SILENT IS KILLERS
benci benci benci!

*sucks*

aku nak kenal ko la informer!

like it or leave it ♥

3 comments:

dibah dobah said...

ak silence leyy....cmno tu? kne ckp bnyk ke pasni??

siketumbak said...

human = complicated.

.waniey ninnie. said...

yeah~its too complicated to understand that kind of human being.