.harus fikirkan poket masa depan.

Sunday, May 30

bad day by waniey ninnie

cause i have a bad day
lalalalalala

1. sampai2 terminal bus x smpi agy.so tgu rr sekejap.bile bus dah smpi..drebar ckp smpi kat satu tmpt nanti kene tukar bus laen.pe jadah..bus yg aku naek memula tu adalah bus yg digunekan tok perjalann dari tloh-KL,,bukan men selesa agy aircond nye..bile tuko bus tloh-JB..macam haram!
sepoi2 bahse je lalu kat ketiak.

2. memula x de la lapo pon..tp otw..hujan pula..perot membuak2 mahu disi..bekalan yg dibwa adlah lauk tnpe nasi..then ade asam..ouh..x bley r..gua lapo gile..sampi kat hentian yong peng..aku turun mencari mknn even x pernah pon beli mknn kat situ sbb tetentu..tp dah terpakse gua pon beli burger daging spesel berharge rm5.20..macam haram!.telan mcD lagi bagus~

3. smpi di sri putri~memula nak tgu diba sbb dye kate maybe smpi 6.30ptg~
tp bus dye benti lame lak..igt kan nak jimat belanje..nak rr nek teksi berdua..tp x pew la..aku x solat pon agy..menuju ke pakcik teksi..balik ke utm..lam teksi aku dah pasan meter teksi tu x on pon..aku lam hati..hai..x gune meter ke? smpi kat kolej aku tnye,"bape pakcik?" .."rm8 dik"..aku jwb.."x gune meter pon rm8?bese rm6 je".." mane ade rm6 dah skrg"...aku lam hati.."poyo ah~ritu baru je aku naik rm6++ ikot meter~

4.ok lah~bye

AYAT untuk hari ini..MACAM HARAM~


like it or leave it ♥

2 comments:

Long Haffiz Long Hassan said...

pergh..
memang bad day tullah..
sabar2..ujian tu

.waniey ninnie. said...

tgah menabah kan diri ini~